Skip to main content

CCIAT invită firmele timișene la o misiune economică în Australia, în primăvara anului viitor!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invită firmele timișene să participe la misiunea economică multisectorială în Australia, la Melbourne și Sydney.

Evenimentul are loc în perioada 11 – 23 mai 2024.

Evenimentul are are ca obiectiv principal identificarea de noi piețe de desfacere pentru produsele companiilor timișene, precum și promovarea de proiecte de afaceri și investiții investiții în vederea atragerii interesului investitorilor australieni asupra potențialului de business din Romania și județul Timiș.

Programul misiunii economice va cuprinde:

 Participare la întâlniri de afaceri și discuții la Consulatul General al României la Sydney, menite stabilirii de contacte directe cu firme australiene în funcție de interesul exprimat;
 Participare la discuții la Consulatul României la Melbourne, menite identificării de noi posibilităţi de afaceri.

Costul participării la misiunea economică este de 5540 euro pentru membri CCIAT şi include:

 Bilete avion Emirates și Fly Dubai Belgrad – Dubai – Melbourne și retur Sydney – Dubai – Belgrad
 Bilete avion zboruri interne pe ruta Melbourne – Cairns și Cairns – Sydney
 Transfer privat Timișoara-Belgrad și retur
 Cazare 4 nopți la Hotel Rendezvous Melbourne (cu mic dejun inclus)
 Cazare 3 nopţi la Hotel Crystalbrook Riley Cairns (cu mic dejun inclus)
 Cazare 2 nopți la Hotel Amora Jamison Sydney (cu mic dejun inclus)
 Transfer aeroport-hotel-aeroport în Melbourne, Cairns și Sydney
 Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii.

Termen de confirmare a intenției de participare este 22 septembrie.

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro sau ccoroian@cciat.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.