Skip to main content

Sfaturi de la Retim! Cum recunoşti substanţele periculoase şi ce faci cu ambalajele acestor produse?

Etichetele de pe produsele care conțin substanțe chimice, furnizează informații cruciale, pentru asigurarea siguranței utilizatorilor.

Acestea pot fi foarte ușor de recunoscut dacă citim ambalajele produselor.

Este esențial să urmăm și respectăm întotdeauna etichetele pentru a fi informații cu privire la riscuri și pentru a putea să le utilizăm în mod sigur și responsabil.

Câteva dintre aceste etichete le puteți vizualiza mai jos, acestea incluzând informații precum denumirea exactă a substanței chimice sau simboluri standard de avertizare.

De asemenea, dacă produsul afectează mediul în mod negativ, acest aspect va fi indicat pe etichetă. Trebuie să acordăm o atenție deosebită modului în care utilizăm și stocăm aceste produse pentru a proteja sănătatea umană și mediul înconjurător.

Pentru a asigura eliminarea corespunzătoare a deșeurilor periculoase, RETIM organizează campanii trimestriale pentru colectarea deșeurilor periculoase municipale pentru Zona 1 rural și Zona 0, unde se pot preda aceste deșeuri în mod gratuit. Pentru a fi la curent cu datele de începere a acestor campanii, puteți accesa site-ul RETIM https://retim.ro/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.