Skip to main content

CCIAT continuă se se implice în toate aspectele legate de piaţa forţei de muncă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener în cadrul proiectului transfrontalier România-Ungaria „Initiativă Comună pentru Ocuparea Forței de Muncă”, finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014 – 2020, organizează în data de 28 aprilie un seminar interactiv.

Tema acestuia este “Mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră România – Ungaria. Noutăți, tendințe, provocări, aspecte practice

Obiectivul este informarea cu privire la noutăți, tendințe și cadrul legal în domeniul forței de muncă, de ambele părți ale frontierei.

Evenimentul se adresează reprezentanților instituțiilor și organizațiilor din domeniul pieței muncii, impozite și taxe, ajutor social din regiunea transfrontalieră România – Ungaria, județele Timiș, Arad și Csongrád-Csanád.

Agenda

11:00 – 11:15Prezentare proiect JEDICristina Bădulescu Manager proiect, CCIAT
11:15 – 12:15Trenduri pe piața forței de muncă din ambele regiuni – evoluția regimului de lucru către remotesau lucru in sistem hybridlupta pentru talente și creșterea numărului de oportunități de munca tendințe ale unor sectoare de activitate, tipuri de oportunitățicum s-au schimbat beneficiile ca urmare a pandemiei Sesiune întrebări și răspunsuriDragoș Gheban ManagingPartnerCatalystSolutions
12:15 – 13:15Noutăți, tendințe și cadrul legal în domeniul forței de muncă din România Sesiune întrebări și răspunsuriClaudiu Feraru Avocat
13:15 – 13:45Pauză 
13:45 – 14:45Rețeaua EURES, Oportunități pentru muncitorii români Sesiune întrebări și răspunsuriIldikó Járai, consilier EURES, Departamentul Judeţean pentru Ocuparea Forţei de Muncă Csongrád-Csanád
14:45 – 15:15Discuțieliberă noutăți, tendințe și modificări legislative în domeniul forței de muncă, de cealaltă parte a frontiereioportunitățile viitorului (green, dar nu numai)cum lucrăm? de acasă/ de la birou/ format hybridinflație / salariiDragoș Gheban ManagingPartnerCatalystSolutions

Evenimentul se desfășoară online, pe platforma Zoom.

Înregistrarea se face până la data de  26 aprilie 2022, https://bit.ly/3xoiq53.

Limba de conversație folosită este română și maghiară şi se asigură traducere simulta.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.