CCIAT anunță că firmele timișene sunt invitate să viziteze, gratuit, expo PHILOXENIA Salonic!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și HELEXPO Salonic, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe în calitate de vizitatori la cel mai mare și important târg internațional de turism – PHILOXENIA, care se desfășoară la Centrul Expozițional HELEXPO Salonic, în perioada 18 – 20 noiembrie.

Cea de-a 37-a ediție a Târgului Internațional de Turism PHILOXENIA va reuni peste 235 de expozanți din peste 12 țări, care activează în domeniul turismului și al serviciilor conexe respectiv: agenții de turism, tour-operatori, organizatori de evenimente.

Prin «Hosted Buyers Program», companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (2/3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat. Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

De menționat faptul că Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

Costurile de organizare se ridică la 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT), respectiv 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Termenul de înscriere este data de 15 august.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.