Skip to main content

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în SUA!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă ediție a tradiționalei misiuni economice multisectoriale în Statele Unite ale Americii!

Aceasta se va desfășura în perioada 23 noiembrie – 04 decembrie, la Washington, New York și Miami.

La Washington, firmele timișene vor avea ocazia de a participa la o serie de evenimente economice prilejuite de “ROMANIA – USA: 26 YEARS OF STRATEGIC PARTNERSHIP”, reuniune la nivel înalt ce se va desfășura pe durata a două zile, sub egida Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, la care vor fi prezenți reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României.  

Evenimentul  își propune să ofere participanților timișeni o platformă de dialog direct cu instituții de guvernare din SUA, companii americane și antreprenori români care își desfășoară activitatea în Washington DC, în vederea stabilirii de parteneriate și atragerii de investiții pe cele două piețe.

Programul evenimentului de la Washington cuprinde:

  • American – Romanian Business Forum (business breakfast / lunch)
  • Reception Romania-USA: Political and economical partnership”

Participă membri ai Congresului și Senatului SUA, oameni de afaceri

  • Happy Hour with Young Romanian Professionals from Washingron DC
  • Ziua României – Army Navy Club

Participă membri ai Congresului și Senatului SUA, oficialități din Departamentul de Stat, personalități ale vieții  politice și din domeniul afacerilor din SUA și România.

La New York și Miami, cu sprijinul Camerei de Comerț Româno-Americană (RACC), vor fi organizate întâlniri B2B și vizite la companii americane, în funcție de obiectul de activitate și interesul companiei pentru piața americană.

Programul misiunii economice cuprinde și vizitarea unor obiective turistice de interes.

Taxa de participare: 3785 euro (loc în cameră dublă)

Prețul poate varia în funcție de data achitării biletelor de avion.

Pachetul de servicii cuprinde:

  • – Bilet avion pe ruta Timișoara – Munchen – Miami – New York – Munchen – Timișoara;
  • – Cazare 11 nopți la hotel **** (fără mic dejun);
  • – Transferuri aeroport – hotel – aeroport în Miami și New York;  
    – Transfer privat cu minibus de 24 de locuri Washington – New York;
  • – Zbor intern (fără bagaj de cală).

*Nu sunt incluse taxele de oraș în valoare de 375 euro.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 242, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.