Skip to main content

Căutări disperate! O mamă și cei patru copii ai ei au dispărut fără urmă

Polițiștii sunt în alertă după ce o femeie împreună cu cei patru copii ai săi, a dispărut fără urmă.

Concubinul femeii a fost cel care a alertat Poliția despre faptul că aceasta a luat copiii în cursul zilei de joi, 17 august și a plecat de acasă. Din acel moment însă, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Femeia locuia împreună cu cei patru copii și concubinul său în municipiul Vulcan.

La sediul Poliției Municipiului Vulcan s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că a sa concubină, Olteanu Adriana Elena, în vârstă de 34 de ani, a plecat voluntar în data de 17 august 2023 de la adresa din municipiul Vulcan, unde locuiau în chirie și nu a mai revenit. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia, în data de 17 august 2023, fără a se cunoaște o oră aproximativă, a plecat voluntar de la adresa din municipiul Vulcan, împreună cu cei 4 copii ai săi”, transmite IPJ Hunedoara.  

Femeia prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, constituție astenică, ochi căprui, păr lung, blond, cicatrice postoperatorie pe abdomen, fără semne particulare. Ca articole de vestimentație, la data plecării voluntare, femeia purta: pantaloni de tergal de culoare neagră, ghete de culoare neagră, o geacă  de culoare bleumarin cu portocaliu și dungi albe pe mâneci, iar pe cap o căciulă din piele neagră.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării femeii, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unic  de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.