Skip to main content

Căutări disperate după ce un om ar fi fost înghițit de ape, în apropierea unui baraj! Au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri și scafandri

Căutări de amploare ale pompierilor pentru găsirea unei persoane, posibil înecată în apele unui baraj!

Alarma s-a dat în această după amiază, în urma unui apel disperat la 112, după ce o persoană ar fi intrat în apele de la „Barajul mare” de la Sântămăria Orlea, de lângă orașul Hațeg, și nu a mai ieșit.

Se intervine cu un echipaj de scafandri și alți 3 subofițeri, de la Deva, dar și cu 2 autospeciale de intervenție și o barcă de salvare, de la Detașamentul Hunedoara”, transmite ISU Hunedoara

Totodată, pompierii au anunțat tehnicienii hidrocentralei din amonte, să acționeze în consecință, astfel încât să evite creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar periclita intervenția salvatorilor.

Intervenția pompierilor este în curs de desfășurare.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.