Skip to main content

Se întrerupe apa, dar probleme vor fi și cu presiunea, în Timișoara și în județ! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Timișorenii și timișenii vor avea probleme cu apa, pe parcursul săptămânii acesteia.

Astfel că, mâine, între orele 9:00 și 12:00, se va întrerupe furnizarea apei în Sacoșu Turcesc, pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

Ziua următoare, între orele 9:00 și 19:00, presiunea va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei, pentru executarea a două conectări de conducte la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, respectiv la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.  Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3.

De asemenea, miercuri, între orele 9:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, pentru lucrări de conectare a unei conducte pe strada IV.

Totodată, săptămâna aceasta se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități.

Astfel, mâine, între orele 9:00 și 15:00, se va opri apa în Chevereșu Mare, iar între orele 9:00 și 14:00, presiunea va fi scăzută în Racovița.

Miercuri, între orele 9:00 și 14:00, presiunea va fi scăzută în Chevereșu Mare, Ficătar și Lugojel, iar între orele 9:00 și 15:00, se va opri apa în Dragșina.

Joi, între orele 9:00 și 15:00, se va opri apa în Vucova, iar între orele 9:00 și 14:00, presiunea va fi scăzută în Dragșina, Hitiaș și Boldur.

Iar vineri, între orele 9:00 și 14:00, presiunea va fi scăzută în Vucova și Jabăr.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.