Skip to main content

Casă, în flăcări, în prima zi din an! Pompierii au intervenit rapid pentru a evita ca incendiul să se extindă la gospodăriile din apropiere

Un incendiu devastator a avut loc în această dimineață! O casă a fost cuprinsă se flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.

Pompierii hunedoreni au intervenit cu mai multe autospeciale în localitatea Gudinești din comuna Zam.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

În această dimineață, pompierii Secției Ilia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în localitatea Gudinești, comuna Zam, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o gospodărie. La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, ardeau generalizat anexele gospodăriei, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la casa învecinată”, transmite ISU Hunedoara.

Pompierii au stins incendiul în limitele găsite și acționează pentru îndepărtarea efectelor negative generate de incendiu.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.