Camera de Comerț invită agricultorii timișeni la Novi Sad, la un târg de profil!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în zilele de 11-12 mai o misiune economică în Serbia, la Novi Sad și Belgrad.

La Novi Sad, agricultorii timișeni vor vizita cea de-a 86-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia şi unul dintre cele mai mari din Europa. Organizată de peste două decenii de CCIA Timiș, misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad și-a dovedit de fiecare dată utilitatea și eficiența prin numeroasele contacte directe cu expozanții pe care le-au avut firmele participante. 

CITEȘTE ȘI: Primăria Timişoara şi-a pus ameninţările în practică! Mai multe firme au fost sancţionate cu amenzi usturătoare

Ediția 2018 în cifre:

• Număr expozanți: 1.500 din Serbia și din peste 30 de țări ale lumii: Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, China, Croația, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Fed. Rusă, Franța, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Muntenegru, Olanda, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Ucraina, Ungaria etc.

• Spațiu de expunere exterior: 47.000 mp

• Spațiu de expunere interior: 11.000 mp

• Sectorul animale vii: 1300 capete, 5.000 mp• Număr vizitatori: 140.000

Evenimentul expozițional reunește cele mai mari firme care își prezintă produsele și serviciile în domeniul producției agricole, zootehniei, industriei alimentare și băuturilor, mașinilor agricole, echipamentelor din industria alimentară, substanțelor chimice și de protecție,  alimentelor ecologice, precum și al altor produse și servicii din sectorul agro-business.

CITEȘTE ȘI: Îşi plânge în pumni de necaz! Bătrână jefuită înainte de Paşte! A rămas fără niciun ban

Costul participării este: 550 lei/pers. pentru firmele membre CCIAT și 550 lei + TVA/pers. pentru firmele non-membre și include:

 Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Novi Sad-Belgrad-Timișoara; 

 Vizitarea Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad; 

 Cazare 1 (una) noapte cu mic dejun inclus la Hotel Moskva**** din Belgrad;

 Asistență din partea CCIAT pe durata deplasării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.