Skip to main content

Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj! În ce condiţii spune că îşi va asuma acest rol?

Administraţia locală din Lugoj este în derivă, după ce primarul liberal, Claudiu Buciu, a fost demis pentru că şi-a schimbat, temporar, domiciliul, în Germania.

În aceste condiţii, într-o perioadă scurtă de timp, vor fi organizate alegeri anticipate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Infernul din Grecia, în care sunt pompierii români!

Dar, indiferent de data la care lugojenii îşi vor allege un nou primar, un lucru este cert: PSD vrea să recâştige această funcţie.                                                                               

Şi cum conform uzanţelor, preşedintele organizaţiei este cel care îşi asumă candidatura, Călin Dobra se va înscrie, cel mai probabil în această cursă.

“Va candida cine stabileşte echipa. Ca să câştigăm alegerile, nu e condiţie ca preşedintele să candideze. Da, s-ar putea să candidez, dacă un sondaj real va arăta că dintre toţi colegii, eu am şansele cele mai mari să câştig Primăria Municipiului Lugoj. Îmi asum, dacă este aşa (…) Vizibilitatea dată de funcţiile pe care le-am avut, implicarea şi prezenţa tot timpul în comunitate, îmi dă un plus în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Municipiului Lugoj”, a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Lugoj, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, realizat de Dan Radosav.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ în România! Premierul instituie Celula de criză!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.