Skip to main content

Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj! În ce condiţii spune că îşi va asuma acest rol?

Administraţia locală din Lugoj este în derivă, după ce primarul liberal, Claudiu Buciu, a fost demis pentru că şi-a schimbat, temporar, domiciliul, în Germania.

În aceste condiţii, într-o perioadă scurtă de timp, vor fi organizate alegeri anticipate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Infernul din Grecia, în care sunt pompierii români!

Dar, indiferent de data la care lugojenii îşi vor allege un nou primar, un lucru este cert: PSD vrea să recâştige această funcţie.                                                                               

Şi cum conform uzanţelor, preşedintele organizaţiei este cel care îşi asumă candidatura, Călin Dobra se va înscrie, cel mai probabil în această cursă.

“Va candida cine stabileşte echipa. Ca să câştigăm alegerile, nu e condiţie ca preşedintele să candideze. Da, s-ar putea să candidez, dacă un sondaj real va arăta că dintre toţi colegii, eu am şansele cele mai mari să câştig Primăria Municipiului Lugoj. Îmi asum, dacă este aşa (…) Vizibilitatea dată de funcţiile pe care le-am avut, implicarea şi prezenţa tot timpul în comunitate, îmi dă un plus în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Municipiului Lugoj”, a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Lugoj, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, realizat de Dan Radosav.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ în România! Premierul instituie Celula de criză!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.