Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj! În ce condiţii spune că îşi va asuma acest rol?

Administraţia locală din Lugoj este în derivă, după ce primarul liberal, Claudiu Buciu, a fost demis pentru că şi-a schimbat, temporar, domiciliul, în Germania.

În aceste condiţii, într-o perioadă scurtă de timp, vor fi organizate alegeri anticipate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Infernul din Grecia, în care sunt pompierii români!

Dar, indiferent de data la care lugojenii îşi vor allege un nou primar, un lucru este cert: PSD vrea să recâştige această funcţie.                                                                               

Şi cum conform uzanţelor, preşedintele organizaţiei este cel care îşi asumă candidatura, Călin Dobra se va înscrie, cel mai probabil în această cursă.

“Va candida cine stabileşte echipa. Ca să câştigăm alegerile, nu e condiţie ca preşedintele să candideze. Da, s-ar putea să candidez, dacă un sondaj real va arăta că dintre toţi colegii, eu am şansele cele mai mari să câştig Primăria Municipiului Lugoj. Îmi asum, dacă este aşa (…) Vizibilitatea dată de funcţiile pe care le-am avut, implicarea şi prezenţa tot timpul în comunitate, îmi dă un plus în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Municipiului Lugoj”, a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Lugoj, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, realizat de Dan Radosav.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ în România! Premierul instituie Celula de criză!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.