Razie de amploare în Timișoara! Ce au descoperit polițiștii?

Razie de proporții în Timișoara! Aproape 200 de persoane au ajuns la sediul Poliției!

Poliţiştii timișoreni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului, având ca principal obiectiv identificare şi luare în evidenţă a persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TERIBIL! Mașină în care se aflau cinci copii, izbită de un autocar

Astfel, au fost conduse la sediul Poliției, legitimate și luate în evidență aproape 200 de persoane, au fost controlate peste 100 de autoturisme și verificați 12 agenți de pază.

Acțiunea a avut loc ieri, între orele 06.00 – 10.00 și 21.00 – 02.00.

Efectivele au acţionat pentru depistarea, identificarea, verificarea și luarea în evidenţă a persoanelor care provin din mediu celor fără adăpost, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: [FOTO] INCENDIU puternic la o fermă din Timiș! 400 de vaci au fost evacuate

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate în total 87 de amenzi. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 26.670 de lei. Totodată au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și constatate 10 infracțiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.