Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

Un bărbat care a călătorit cu tramvaiul a coborât în staţie, iar în momentul în acre tramvaiul s-a pus în mişcare, a căzut pe şine.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

Vatmanul, un bărbat de 42 de ani, nu a mai putut evita tragedia şi a trecut cu mastodontul peste victimă.

Din păcate, omul a murit pe loc, iar echipajele de medici care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Deocamdată nu se cunoaşte identitatea victimei şi nici împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cine este responsabil şi cum s-a întâmplat totul.

„Polițiștii Biroului Rutier Timişoara, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, ar fi fost surprins și accidentat de un tramvai care circula în Calea Buziașlui spre Moșnița Nouă, rezultând, din nefericire, decesul acestuia. Ajunși la fața locului , polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate rezultând că bărbatul, după ce ar fi coborât din tramvai, în stația amenajată, și-a continuat deplasarea pe lângă acesta, iar în momentul în care tramvaiul a fost pus în mișcare de către vatman, un bărbat de 42 de ani, pietonul a fost surprins și accidentat, rezultând decesul acestuia”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: România ajută la stingerea incendiilor din Franța! Două aeronave militare vor pleca din Timișoara și București cu pompieri și mijloace de intervenție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.