Skip to main content

Cadavrul unui tânăr, scos din apele Mureșului! Polițiștii urmează să-i stabilească identitatea

S-a dat alarma în această dimineață, după ce trecătorii au văzut plutind pe apă un cadavru.

Oamenii au sunat imediat la 112. În scurt timp, mai multe echipaje de pompieri, poliție și salvare au ajuns în apropierea zonei Port Arthur din Arad.

Pompierii au intervenit cu echipamentul din dotare și au recuperat cadavrul din apele râului Mureș.

În această dimineață, în jurul orei 10:15, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, în apropierea zonei Port Arthur. La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, la aproximativ 3 metri de mal. Cadavrul a fost extras din apă, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate”, transmite ISU Arad.

Conform primelor informații este vorba despre trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani. Polițiștii au început cercetările pentru a identifica bărbatul.

Astăzi, în jurul orei 10:20, prin 112 a fost sesizată prezența unui cadavru în râul Mureș, zona Port Arthur, din municipiu. După recuperarea trupului neînsuflețit, primele cercetări au relevat că este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani, care ar fi stat în apă aproximativ 2-3 zile. Identitatea acestuia urmează a fi stabilită. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență” transmite IPJ Arad.

Între timp, trupul bărbatului a fost transportat la SJML în vederea stabilirii cauzei decesului.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.