Skip to main content

Căutări disperate pentru salvarea unui bărbat care a intrat în apă și nu a mai ieșit!

Pompierii au fost alertați în această după amiază cu privire la dispariția unui bărbat ca a intrat în apă să se răcorească și nu a mai ieșit.

Bărbatul a dispărut în apele Crișului Repede, în zona Barajului Ioșia din Oradea. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

În momentul de față, pompierii militari fac căutări în zona respectivă, cu barca și cu accesoriile specifice unor astfel de intervenții.

În jurul orei 14.00, un apelant al numărului unic 112 a sesizat ISU Bihor cu privire la faptul că o persoană, care a intrat în apele Crișului Repede, în zona Barajului Ioșia din municipiul Oradea, nu a mai ieșit la suprafață. Pentru salvarea bărbatului, la locul indicat de apelant s-au deplasat cu operativitate, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. La fața locului se deplasează de asemenea, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două bărci”, transmite ISU Bihor.

UPDATE

În jurul orei 15.00, bărbatul a fost găsit de pompieri la o distanță de circa opt metri de mal, într-o zonă în care adâncimea apei este de aproximativ patru metri.

Pompierii au predat victima echipajului medical al SMURD, care, în aceste momente, efectuează manevre de resuscitare.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.