Skip to main content

Cadavrul medicului înecat în lacul Gozna a fost găsit! Echipele de intervenţie au căutat trupul neînsufleţit, 5 zile

Este a cincea zi în care pompieri militari şi scafandri din trei judeţe desfăşoară o misiune de căutare în zona Văliug, din Caraş-Severin, unde un bărbat s-a înecat.

Este vorba despre Alin Popescu, un medic ginecologi din Deva, care duminică şi-a găsit sfârşitul în apele lacului Gozna.

CITEŞTE ŞI: Liste de aşteptare infernale, pentru înmatricularea unei maşini! Ca să reducă decalajul, angajaţii vor lucra şi sâmbătă

Astăzi, la intervenţie participă un echipaj de pompieri cărășeni, cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, două echipaje de scafandri din cadrul județelor Olt și Gorj, un echipaj Salvamont Gorj, cu un scanner care să micșoreze aria de căutare a scafandrilor şi o ambulanță SAJ CS cu medic.

În urmă cu puţin timp, trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost scos din apă şi dus la mal.

Urmează identificarea cadavrului însă, cel mai probabil este vorba despre Alin Popescu, pentru că nicio altă persoană nu a mai fost dată dispărută în lacul Gozna în ultima vreme.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.