Skip to main content

Liste de aşteptare infernale, pentru înmatricularea unei maşini! Ca să reducă decalajul, angajaţii vor lucra şi sâmbătă

Timişenii care vor să îşi înmatriculeze autoturismele, pot să îşi facă programare doar pentru finalul lunii august.

Pentru a mai reduce din timpul de aşteptare, angajaţii vor lucra şi sâmbătă, în prima parte a zilei, când vor fi deschise 5 ghişee, la care se vor prelua dosarele pentru înmatricularea maşinilor.

CITEŞTE ŞI: Mâine se oprește apa într-o localitate din Timiș! Aquatim anunță o serie de lucrări

Doar în săptămâna 17-21 iulie, angajaţii de la Serviciul de Înmatriculări au rezolvat 1956 de solicitări.

Aici se încadrează, pe lângă înmatriculări, şi cererile de radiere, transcriere sau înscriere a unui autoturism, precum şi solicitările unor duplicate.

„Sâmbătă, 29 iulie 2023, va fi zi lucrătoare pentru Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări din Timiș. Pentru a mai diminua timpul de așteptare în vederea depunerii documentelor privind înmatricularea vehiculelor, o parte a personalului din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș va lucra suplimentar. Sâmbăta aceasta vor fi deschise cinci ghișee în intervalul orar 08:30 – 15:30. Este important ca cetățenii să beneficieze în condiții absolut normale de serviciile pentru care plătesc, iar noi facem tot posibilul să asigurăm condiții optime”, anunţă Sorin Ionescu, subprefect al judeţului Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.