Skip to main content

Bunicuţă, salvată de pompieri, în creierii nopţii! În ce stare era bătrâna, la sosirea echipelor de intervenţie?

O bunicuță, în vârstă de 84 de ani, aflată într-o situație de urgență în propria locuință, a fost salvată de pompieri.

S-a întâmplat azi-noapte, după un apel la 112, când două echipaje de salvatori de la Detaşamentul Oradea s-au deplasat de urgenţă, la locuinţa bătrânei.

CITEŞTE ŞI: După 13 ani de procese, o vilă din centrul Timişoarei ajunge în patrimoniul statului! Ce destinaţie va avea clădirea de pe Bulevardul Loga, nr. 52?

Utilizând echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii au pătruns în apartamentul indicat de apelant, situat la etajul 1, găsind-o pe proprietară căzută în locuință, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Pompierii militari paramedici i-au acordat octogenarei îngrijirile necesare, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.