Skip to main content

Bunicuţă de 80 de ani, trântită la pământ, pentru două pâini şi câţiva bănuţi

O bătrânică a fost tâlhărită, ziua în amiaza mare, în plină stradă, când se întorcea acasă de la un magazin din apropiere, de unde îşi cumpărase două pâini.

Când a ajuns pe strada C. D. Loga, din municipiul Caransebeş, un individ s-a năpustit asupra ei şi a împins-o, trântind-o la pământ.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu, despre competiţia internă din PNL Timiş, pentru desemnarea candidaţilor: Râde lumea!

Apoi, i-a smuls sacoşa din rafie, pe care bunicuţa o ţinea în mână şi în care avea cele două pâini pe care le cumpărase şi un portofel cu documentele de identitate şi o sumă de bani.

Tâlharul a luat-o la fugă, însă martorii au sunat la 112, iar poliţiştii au început imediat căutările.

În scurt timp l-au identificat şi l-au dus la audieri, după care l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie.

Este vorba despre un tânăr de 18 ani, pe numele căruia magistraţii au emis, ulterior, arestul preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Şi-a distrus tatăl, la bătrâneţe! Cum a devenit un bărbat din Arad, traficant internaţional de droguri?

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.