Skip to main content

Amendă uriaşă, pentru un şofer care s-a crezut pe autostradă! Circula cu o viteză uimitoare, prin oraş

Un bărbat de 41 de ani, din judeţul Arad, a rămas pieton, pentru următoarele 4 luni, după ce poliţiştii l-au depistat circulând cu o viteză cu mult peste cea legală.

Maşina condusă de acesta rula cu 141 km/oră, prin oraş, unde viteza este de maximum 60 de km/oră.

CITEŞTE ŞI: Bunicuţă de 80 de ani, trântită la pământ, pentru două pâini şi câţiva bănuţi

El a fost oprit de oamenii legii, pe strada Eugen Popa, din municipul Arad şi, pe lângă faptul că a rămas fără permis, s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei.

„Aparatul radar a înregistrat o viteză de 141 km./h., depășind cu 91 de km./h. viteza maxim admisă. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 41 de ani, din Arad, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.