Skip to main content

Bun de plată, dacă te apucă hărnicia noaptea! Patru muncitori de pe un şantier din Timişoara au fost amendaţi pentru că lucrau când alţii dormeau

Deranjați de zgomotul infernal de afară, deși era miezul nopții, mai mulți timișoreni au cerut ajutorul poliției.

Totul s-a întâmplat pe Str. Grigore T. Popa nr. 28, unde patru muncitori lucrau în interiorul unui bloc în construcție.

Aceștia au încercat să păcălească echipajul de poliție ajuns la fața locului, oprind toate utilajele din funcționare, numai că imediat ce oamenii legii s-au îndepărtat, le-au repornit, iar un zgmotot extrem de puternic s-a auzit din nou în toată zona.

Polițiștii locali s-au întors pe șantier, unde i-au găsit pe cei patru indivizi executând lucrări în interiorul blocului, folosindu-se de utilaje pentru finisat betoane.

Din acest motiv, fiecare muncitor a fost amendat cu câte 1.000 de lei.

„De menționat că firmele care construiesc în locația respectivă, Noua Casa Locuințe și Panoramic Greencity, au mai fost sancționate anul acesta cu amenzi de 5000 de lei conform HCL 320/2022, pentru că nu au luat măsuri de curățare a roților utilajelor care părăsesc organizarea de șantier, producând praf, și pentru necolectarea în containere speciale a deșeurilor provenite de la lucrările de construcții.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de fapte nu sunt tolerate și sfătuiește cetățenii să solicite sprijin telefonic pentru a interveni cât mai rapid posibil în luarea de măsuri împotriva celor care nu respectă legislația și nici pe locuitorii orașului”, transmite Poliția Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.