Skip to main content

Mașină furată, găsită în Bega! Polițiștii timișoreni au început o anchetă în acest caz

Polițiștii timișoreni au început o anchetă, după ce au găsit o mașină declarată furată, în Bega.

Oamenii legii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că în timp ce acesta se afla pe malul râului Bega, a observat un autoturism căzut în apă. Polițiștii au ajuns la fața locului și au găsit mașina, în sprijinul lor au venit și pompierii care au scos autoturismul din apă. Din fericire, în interior nu se afla nicio persoană.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, la fața locului prezentându-se și un echipaj din cadrul ISU Timișoara, care au extras autoturismul din apă și au stabilit faptul că nu există victime în interiorul acestuia”, transmite IPJ Timiș.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că mașina respectivă figura ca furată, de pe strada Cugir, în acest sens fiind înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În continuare oamenii legii fac cercetări în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.