Skip to main content

Expoziție de armament, tehnică, minipoligon de cercetare și muzică militară! Surprizele pregătite de Armată, în weekend, la mall!

Brigada 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”, organizează în acest sfârșit de săptămână evenimentul intitulat „Armata la Mall”!

Această inițiativă aduce armata în comunitate, oferind astfel oportunitatea timișorenilor de a descoperi universul militar într-un mediu prietenos și interactiv.

Astfel, mâine și poimâine, în intervalul orar 10.00 – 20.00, timișorenii care ajung la Iulius Gardens vor avea parte de numeroase activităţi interactive și captivante. Un minipoligon de cercetare va permite vizitatorilor să se familiarizeze cu echipamente și tehnologie militară de ultimă generație. De asemenea, cei aventuroși vor putea să încerce atelierul de tiroliană.

Evenimentul „Armata la Mall” va oferi și momente de relaxare și divertisment, cu concerte susținute de Muzica Militară. De asemenea, participanții vor avea acces și la un foto corner al Armatei.

Totodată, cei interesaţi de o carieră militară pot afla mai multe amănunte de la punctul de informare cu prezentarea ofertei Ministerului Apărării Naţionale.

Devenită deja o tradiţie, ,,Armata la Mall”, este momentul în care civili şi cadre militare interacţionează într-un mediu comun. Acest eveniment promovează profesia şi activitatea în cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi deschide publicului larg şansa de a înţelege mai bine această vocaţie”, transmit reprezentanții Armatei.

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” organizează în această perioadă o serie de evenimente, menite să marcheze Ziua Armatei.

În fiecare an, la 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei României instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.