Skip to main content

Expoziție de armament, tehnică, minipoligon de cercetare și muzică militară! Surprizele pregătite de Armată, în weekend, la mall!

Brigada 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”, organizează în acest sfârșit de săptămână evenimentul intitulat „Armata la Mall”!

Această inițiativă aduce armata în comunitate, oferind astfel oportunitatea timișorenilor de a descoperi universul militar într-un mediu prietenos și interactiv.

Astfel, mâine și poimâine, în intervalul orar 10.00 – 20.00, timișorenii care ajung la Iulius Gardens vor avea parte de numeroase activităţi interactive și captivante. Un minipoligon de cercetare va permite vizitatorilor să se familiarizeze cu echipamente și tehnologie militară de ultimă generație. De asemenea, cei aventuroși vor putea să încerce atelierul de tiroliană.

Evenimentul „Armata la Mall” va oferi și momente de relaxare și divertisment, cu concerte susținute de Muzica Militară. De asemenea, participanții vor avea acces și la un foto corner al Armatei.

Totodată, cei interesaţi de o carieră militară pot afla mai multe amănunte de la punctul de informare cu prezentarea ofertei Ministerului Apărării Naţionale.

Devenită deja o tradiţie, ,,Armata la Mall”, este momentul în care civili şi cadre militare interacţionează într-un mediu comun. Acest eveniment promovează profesia şi activitatea în cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi deschide publicului larg şansa de a înţelege mai bine această vocaţie”, transmit reprezentanții Armatei.

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” organizează în această perioadă o serie de evenimente, menite să marcheze Ziua Armatei.

În fiecare an, la 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei României instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.