Skip to main content

Blaga, în silenzio stampa, de când a preluat şefia PNL Timiş! Primarii din judeţ continuă să îl sfideze pe preşedintele interimar al filialei

La aproape două săptămâni de la mazilirea lui Alin Nica şi aducerea lui Vasile Blaga la conducerea PNL Timiş, tensiunile din organizaţie sunt departe de a se fi terminat.

Nemulţumiţi, pe de-o parte din cauza alianţei cu PSD, iar pe de altă parte de faptul că le-a fost impusă de la Bucureşti, o nouă echipă de conducere, primarii din judeţ refuză o colaborare cu aceasta.

La toate cele trei şedinţe de până acum, edilii s-au prezentat în număr extrem de mic: prima dată, au fost 13, la a doua şi a treia, câte 17.

Conform unor surse din interiorul partidului, primarii îi reproşează lui Vasile Blaga faptul că nu le apără interesele în relaţia cu PSD şi negociază candidaturile pentru primăriile din judeţ, în defavoarea PNL.

Tocmai de aceea, unele organizaţii şi-au arătat deja susţinerea pentru Alin Nica, cel care va candida la CJT din partea Alianţei de Drepta.

“Pe noi ne interesează să ne adresăm în primul rând cetățenilor care votează și ăsta este scopul nostru final.Nu am făcut presiune asupra colegilor din PNL să mă urmeze,nu i-am împins de la spate,pentru că susținerea a venit în mod natural”, spunea ieri, Alin Nica.

Faptul că PNL Timiş stă pe un butoi de pulbere este confirmat şi de atitudinea lui Vasile Blaga.

În cele aproape două săptămâni care au trecut de la preluarea interimatului, nu a organizat nicio conferinţă de presă în care să prezinte situaţia la zi a filialei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.