Skip to main content

Biserică, prădată de hoți! Ce mesaj au transmis reprezentanții parohiei, celor care au spart cutia milei?

O biserică dintr-un oraș din vestul țării a fost prădată! Hoții au furat banii din cutia milei și au vandalizat altarul.

CITEȘTE ȘI: Un bloc evacuat, după ce un apartament a luat foc în urma unei explozii provocate de proprietar

Totul s-a petrecut de Sf. Andrei. Biserica din cartierul Aradul Nou a fost călcată de hoți, iar preoții  au fost cei care au descoperit totul în dimineața în care au trecut pragul bisericii.

Hoții au spart cutia milei, în care au lăsat un cuțit cu care s-au chinuit spărgătorii să deschidă cutia. Mai mult, hoții au răvășit și Altarul, căutând probabil alte bunuri de valoare.

Luminează Doamne mintea hoților care ne-au spart azi noapte Sfânta Biserică și ne-au luat puținii bănuți”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Parohiei Ortodoxe din Aradul Nou.

Prejudiciul cauzat de hoți este de 1.350 de lei.

CITEȘTE ȘI: Timișoara a îmbrăcat straie de sărbătoare! S-a deschis Târgul de Crăciun și s-a dat drumul iluminatului festiv

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.