Skip to main content

Bijuterii pe patru roți, care au trecut testul timpului, la Retroparada Toamnei!

Ca în fiecare an, Retro Parada Toamnei semnalizează sfârșitul sezonului expozițional retro.

Eveniment nelipsit din calendarele Retromobil Club Romania, la a 24-a editie își propune să adune peste 1.000 de participanți în peste 30 de orașe ale țării.

Ediția din Timiș își propune sa aducă în Piața Unirii, sâmbătă, 1 octombrie, peste 100 de vehicule mai vechi de 30 de ani. Bijuteriile pe patru roți pot fi admirate de timișoreni între orele 10:00 si 14:00.

Colegilor noștri sunt așteptați să li se alăture colecționari din Arad, Hunedoara și Caraș-Severin”, transmit organizatorii.

Retro Parada Toamnei este ultimul eveniment de acest gen din sezonul expozițional retro 2022.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.