Skip to main content

Bătrânică tâlhărită, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Timişoara! Ce a făcut suspectul, imediat după atac?

Strigător la cer! Un tânăr de 22 de ani a profitat de vulnerabilitatea unei femei care putea să îi fie bunică şi a atacat-o în plină stradă.

S-a întâmplat ieri, în jurul orei 12:30, în zona Lipovei din Timişoara, în timp ce bătrâna, de 71 de ani, se îndrepta spre casă.

CITEŞTE ŞI: valuări imagistice gratuite cu un computer tomograf de ultimă generaţie, la Spitalul CFR Timişoara! Cum trebuie să procedeze pacienţii?

Suspectul a urmărit-o, s-a asigurat că nu îl vede nimeni şi s-a năpustit asupra pensionarei, i-a smuls geanta şi a luat-o la fugă.

Bătrâna a reuşit să sune la 112 şi să ceara ajutor, iar în scurt timp, tâlharul a fost prins într-unbar din apropiere.

„La data 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 71 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Haga, din municipiul Timișoara, o persoană necunoscută i-ar fi smuls geanta pe care o avea asupra sa, în interiorul căreia avea o sumă de bani și telefonul mobil. Polițiștii Secției 4 Timișoara, s-au deplasat de urgență la fața locului, reușind depistarea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei, în incinta unui local din apropiere”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie.

CITEŞTE ŞI: Ziua Armatei Române, sărbătorită mâine la Timișoara! Vezi programul evenimentelor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.