Skip to main content

Marcel Miclău, reconfirmat în funcția de secretar general al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă!

Guvernul l-a reconfirmat pe timișoreanul Marcel Miclău, în funcția de secretar general al ANOFM!

Miclău a fost șef al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă în 2016. Ulterior, a fost secretar general al aceleiași instituții, funcție din care a plecat în ianuarie 2020. El a fost ultima dată numit în aceeași funcție în 8 ianuarie 2022, când premier era Nicola Ciucă. Acum a fost reconfirmat pe funcție de prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Începând cu data de 8 iulie 2024, Marcel Miclău, directorul AJOFM Timiș, exercită cu caracter temporar prin detașare funcția publică vacanță din categoria înalților funcționari publici de secretar general al ANOFM pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizia Guvernului României semnată de prim ministrul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.