Skip to main content

Aproape 180%, prezenţa la vot, într-o localitate din Timiş! Procentul este de şase ori mai mare decât media naţională

Până la această oră, peste aproximativ 5,5 milioane de persoane, atât la alegerile locale, cât şi la cele pentru Parlamentul European.

Asta înseamnă 30,30%, respectiv 31.44%, iar Timişul este din nou în partea de jos a clasamentului.

Până acum, şi-au exercitat dreptul constituţional 176.114 de alegători, adică 27,76%, pentru candidaţii la locale, şi 180.144 de persoane, ceea ce reprezintă 28,61%.

Cea mai mare prezenţă este în satul Dobreşti, comuna Bara, 177,77%, la alegerile locale şi 180,55% la alegerile europarlamentare.

Prezenţa uriaşă se datorează celor de pe listele suplimentare. Dacă pe listele permanente sunt 36 de parsoane, în total au votat 65, dintre care 42 pe listele suplimentare.

Situaţia este similară şi la celelalte secţii de vot din Bara, astfel că prezenţa îna ceastă comună este una record de 142,61% pentru locale şi 144,44%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.