Skip to main content

Baschetbaliștii timișoreni încep returul părții secunde a campionatului, în deplasare, la Focșani!

Leii din Banat încep returul părții secunde a campionatului de baschet cu o deplasare la Focșani.

Alb-violeții întâlnesc CSM Focșani, mâine, 8 martie, de la ora 17.00.

SCM Timișoara ocupă poziția primă în grupa locurilor 11-18, cu 18 puncte, în timp ce vrâncenii se găsesc pe poziția a șasea, cu 13 puncte.

Partida face parte din runda a 23-a, prima din returul părții secunde a Ligii Naționale. În tur, la 27 ianuarie, la sala Constantin Jude, a fost Timișoara – Focșani 98-69.

Gazdele de mâine au în lot mai mulți foști jucători ai echipei timișorene: Cătălin Petrișor, Pavle Reljic, Sherwood Brown și Alexandru Coconea.

Partida poate fi considerată și un ultim test înaintea turneului final al Alpe Adria Cup (AAC). Alb-violeții vor lupta pentru trofeul AAC în zilele de 12 și 13 martie, la Kapfenberg în Austria.

Câștigătoare a grupei B, echipa noastră va înfrunta în semifinala F4 ocupanta locului secund din grupa A, Kapfenberg Bulls, chiar gazda turneului final, marți, la ora 20.30.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.