Skip to main content

Un drum de legătură între județele Timiș și Caraș-Severin intră în reparații! Investiția e de peste 4 milioane de lei

Un drum județean care face legătura între Timiș și Caraș-Severin intră în reparații!

Este vorba despre drumul județean 585 din zona localității Visag, care aparține de comuna Victor Vlad Delamarina.

Consiliul Județean Timiș a dat ordin de începere a lucrărilor în zonă. Tronsonul complet are 2,34 km, dar sectorul pe care se fac reparații are o lungime de 1,75 km. 

Secțiunea care urmează a fi reabilitată pornește de la limita cu județul Caraș-Severin, după localitatea Duleu, și se întinde până la limita localității Visag. Execuția va fi realizată de SC Compact Product SRL, iar valoarea proiectului este de 4,3 milioane de lei cu TVA inclus. 

Actualul drum nu este în stare tehnică prea bună, îl modernizăm pentru a spori confortul și siguranța participanților la traficul rutier. Facem eforturi să intervenim în județ, pe cât mai multe drumuri posibile, mobilitatea timișenilor fiind una dintre prioritățile Consiliului Județean Timiș în mandatul meu” a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș. 

Structura drumului va fi refăcută de la nivel fundație din balast și piatră spartă, peste care se vor așterne două straturi de beton asfaltic, cel de legătură și stratul de uzură. 

Lucrarea mai prevede realizarea unor căi de acces către proprietățile din zonă precum și săparea și amenajarea unor șanțuri de colectare a apelor pluviale și amplasarea unor podețe tubulare transversale, conform soluției tehnice aprobate. 

Perioada de execuție este estimată să dureze trei luni. Pe perioada lucrărilor, se va închide traficul pe tronsonul în cauză.

Devierea traficului din zonă se va face pe următorul traseu: DJ 587 (Duleu-Fârliug) și pe DN 58A (Fârliug – intersecție DJ 585 cu DN 58A), cu respectarea semnalizării de zi și pe timp de noapte de la fața locului. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.