Skip to main content

Bărbatul din Dumbrăviţa care i-a ajutat pe criminalii omului de afaceri din Sibiu, rămâne în arest!

Ilie Sitariu, bărbatul care i-a ajutat pe cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner, să ajungă la Sibiu, iar ulterior pe unul l-a scos din ţară, a ajuns astăzi, în faţa judecătorilor.

El contestase arestul preventiv pe o perioadă de 30 de zile şi a solicitat o măsură mai blândă.
În urmă cu puţin timp, magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde bărbatul a fost dus sub escortă, i-au respins cererea, astfel că individul rămâne în arest.

El este acuzat de favorizarea infractorului, după ce i-a însoţit pe ucigaşi, de la locuinţa lui din Dumbrăviţa, până la Sibiu, iar apoi transportat pe unul dintre ei, la Aeroportul Budapesta.

Între timp, doi dintre suspecţi au fost capturaţi, în Scoţia, respectiv Irlanda de Nord, urmând să fie extrădaţi.

Cel de-al treilea este căutat în continuare, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare.

Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, în vârstă de 31 de ani, despre care anchetatorii au informaţii că ar fi tot pe teritoriul Marii Britanii, unde au fost prinşi şi ceilalţi doi, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Cei trei indivizi sunt acuzaţi că în noaptea de 6 spre 7 noiembrie au intrat, prin efracţie, în casa lui Adrian Kreiner, pe care l-au legat şi l-au bătut, după care au furat mai multe ceasuri, în valoare de 200.000 de euro, şi au fugit.

Omul de afaceri a murit a doua zi, la spital, moment în care suspecţii au fugit din ţară, pentru a scăpa de răspunderea penală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.