Skip to main content

Atenție, șoferi! Se închide circulația la trecerea de cale ferată, la intrare în Giarmata, pentru extinderea drumului la patru benzi! Traficul va fi deviat

Vești proaste pentru șoferi! Autoritățile anunță închiderea temporară a circulației la trecerea de cale ferată de pe DJ 691, la intrare în Giarmata.

Sunt anunțate lucrări în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată. Acestea fac parte din modernizarea tronsonului 2 – extindere la patru benzi a porțiunii de la Centura Timișoarei la Autostrada A1.

Traficul rutier va fi închis vineri, 24 noiembrie, între orele 10:00 și 14:00.

În acest interval, circulația va fi deviată pe ruta ocolitoare DC 58: intersecție DJ 691 cu DC 58 (Giarmata) – trecere la nivel cu calea ferată DC 58 – DJ 691.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție și să urmărească semnalizarea rutieră de la fața locului.

Pe cea mai mare parte din acest sector (Centura Timișoarei – Autostrada A1) este deja turnat asfalt la nivel de strat de uzură, lucrările fiind în curs de finalizare pe toate cele 4 benzi ale porțiunii dintre Centura Timișoarei și nodul de urcare pe A1. S-au montat, de asemenea, parapetele de delimitare a sensurilor și s-a realizat cea mai mare parte din marcajul rutier și semnalizarea verticală.

Lucrările, în valoare de 58.499.264 lei plus TVA, sunt aproape gata, astfel că şoferii circulă deja pe două benzi spre şi dinspre autostradă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.