Skip to main content

Atenție, șoferi! Se închide circulația la trecerea de cale ferată, la intrare în Giarmata, pentru extinderea drumului la patru benzi! Traficul va fi deviat

Vești proaste pentru șoferi! Autoritățile anunță închiderea temporară a circulației la trecerea de cale ferată de pe DJ 691, la intrare în Giarmata.

Sunt anunțate lucrări în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată. Acestea fac parte din modernizarea tronsonului 2 – extindere la patru benzi a porțiunii de la Centura Timișoarei la Autostrada A1.

Traficul rutier va fi închis vineri, 24 noiembrie, între orele 10:00 și 14:00.

În acest interval, circulația va fi deviată pe ruta ocolitoare DC 58: intersecție DJ 691 cu DC 58 (Giarmata) – trecere la nivel cu calea ferată DC 58 – DJ 691.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție și să urmărească semnalizarea rutieră de la fața locului.

Pe cea mai mare parte din acest sector (Centura Timișoarei – Autostrada A1) este deja turnat asfalt la nivel de strat de uzură, lucrările fiind în curs de finalizare pe toate cele 4 benzi ale porțiunii dintre Centura Timișoarei și nodul de urcare pe A1. S-au montat, de asemenea, parapetele de delimitare a sensurilor și s-a realizat cea mai mare parte din marcajul rutier și semnalizarea verticală.

Lucrările, în valoare de 58.499.264 lei plus TVA, sunt aproape gata, astfel că şoferii circulă deja pe două benzi spre şi dinspre autostradă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.