Skip to main content

Bărbat ucis de o stâncă ce s-a prăbuşit peste maşina pe care conducea

Accident grav, petrecut în această după amiază, când o maşină a fost lovită, în mers, de o stâncă desprinsă din munte.

Nenorocirea s-a petrecut pe DN 66 Defileul-Jiului, iar în autoturism era 4 persoane.

CITEŞTE ŞI: Tragedie, la cules ciuperci! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de fulger

Şoferul, un bărbat de 56 de ani, din judeţul Giurgiu, a fost strivit în urma impactului, iar echipajele de salvare care au ajuns de urgenţă, la locului accidentului nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu și Serviciului Rutier, care au stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Defileul-Jiului, din direcția Petroșani-Târgu-Jiu, un fragment din stâncă a lovit parbrizul mașinii”, transmite IPJ Gorj.

Cei trei pasageri din maşină au scăpat cu viaţă.

CITEŞTE ŞI: Un nou scandal, la Dumbrăviţa! Ca un adevărat dictator, primarul a schimbat programul unui Centru, fără să se consulte cu nimeni

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.