Skip to main content

Bărbat disperat! A cerut ajutorul poliţiștilor, după ce soţia l-a bătut şi l-a ameninţat cu moartea

Scandal de proporţii aplanat de poliţiştii care au fost solicitaţi de un bărbat de 42 de ani, care a sunat la 112 să anunţe că este o victimă a violenţei domestice.

Incidentul s-a petrecut într-o gospodărie din comuna Baru din judeţul Hunedoara şi a pornit de la o discuţie contradictorie în familie.

CITEŞTE ŞI: Condiții mai bune și spații noi pentru elevii care învață la Școala Gimnazială 15 din Timișoara! Se fac lucrări de reabilitare și extindere

În scurt timp, spiritele s-au încins, iar soţia şi-a luat partenerul la bătaie şi a început să îl ameninţe că îl omoară.

Femeia susţine că soţul ei a pornit scandalul, iar ea doar s-a apărat.

“Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că în data de 08 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul a fost amenințat cu moartea și lovit în zona capului cu un obiect metalic de către soția sa, în vârstă de 36 de ani. Prezentă la fața locului, femeie a declarat verbal că în timpul conflictului, soțul ei a împins-o în poarta locuinței, aceasta lovindu-se la mâna dreaptă. Femeia a precizat că se va deplasa la o unitate spitalicească, însă a refuzat ca polițiștii să solicite o ambulanță la fața locului, fiind transportată la spital cu un autoturism particular”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninţare, urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.

În paralel, au emis un ordin provizoriu de protecţie, faţă de femeie, care acum nu se mai poate apropia de soţul ei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.