Skip to main content

Bărbat disperat! A cerut ajutorul poliţiștilor, după ce soţia l-a bătut şi l-a ameninţat cu moartea

Scandal de proporţii aplanat de poliţiştii care au fost solicitaţi de un bărbat de 42 de ani, care a sunat la 112 să anunţe că este o victimă a violenţei domestice.

Incidentul s-a petrecut într-o gospodărie din comuna Baru din judeţul Hunedoara şi a pornit de la o discuţie contradictorie în familie.

CITEŞTE ŞI: Condiții mai bune și spații noi pentru elevii care învață la Școala Gimnazială 15 din Timișoara! Se fac lucrări de reabilitare și extindere

În scurt timp, spiritele s-au încins, iar soţia şi-a luat partenerul la bătaie şi a început să îl ameninţe că îl omoară.

Femeia susţine că soţul ei a pornit scandalul, iar ea doar s-a apărat.

“Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că în data de 08 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul a fost amenințat cu moartea și lovit în zona capului cu un obiect metalic de către soția sa, în vârstă de 36 de ani. Prezentă la fața locului, femeie a declarat verbal că în timpul conflictului, soțul ei a împins-o în poarta locuinței, aceasta lovindu-se la mâna dreaptă. Femeia a precizat că se va deplasa la o unitate spitalicească, însă a refuzat ca polițiștii să solicite o ambulanță la fața locului, fiind transportată la spital cu un autoturism particular”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninţare, urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.

În paralel, au emis un ordin provizoriu de protecţie, faţă de femeie, care acum nu se mai poate apropia de soţul ei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.