Skip to main content

Bărbat dispărut fără urmă, de 2 săptămâni! Familia se teme de ce e mai rău!

Sunt căutări disperate pentru găsirea unui bărbat care a plecat la magazin, împreună cu un prieten, dar nu s-a mai întors.

S-a întâmplat pe data de 21 noiembrie, când Costel Hozu, în vârstă de 53 de ani, a mers să cumpere ţigări şi băuturi alcoolice.

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră, privind pandemia de coronavirus! Mai avem un singur judeţ în scenariul galben

Pe drumul de întorcere spre casă, a dispărut fără urmă, iar după câteva zile, nepoata lui a anunţat Poliţia din Geoagiu, judeţul Hunedoara.

“Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului, din satul Geoagiu-Băi și din aspectele relatate de reclamantă, se pare că aceasta nu l-a mai văzut pe unchiul său, din seara zilei de 21.11.2021 (când bărbatul dispărut, împreună cu  un alt bărbat, s-au deplasat la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde și-au achiziționat țigări și băuturi alcoolice)”, transmite IPJ Hunedoara.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt următoarele: înălțime: 1.65-1.70 m., păr scurt, brunet, mustață neagră, fără semne particulare, cunoscut cu o afecţiune psihiatrică; îmbrăcăminte: geacă de culoare albastră, pantaloni negri, pantofi negri.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională.

Cei care au orice informaţie ce poate duce la găsirea bărbatului, sunt rugaţi să sune la 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Mitropolitul Banatului, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Ştiinţe Agricole

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.