Skip to main content

Bărbat dispărut fără urmă, de 2 săptămâni! Familia se teme de ce e mai rău!

Sunt căutări disperate pentru găsirea unui bărbat care a plecat la magazin, împreună cu un prieten, dar nu s-a mai întors.

S-a întâmplat pe data de 21 noiembrie, când Costel Hozu, în vârstă de 53 de ani, a mers să cumpere ţigări şi băuturi alcoolice.

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră, privind pandemia de coronavirus! Mai avem un singur judeţ în scenariul galben

Pe drumul de întorcere spre casă, a dispărut fără urmă, iar după câteva zile, nepoata lui a anunţat Poliţia din Geoagiu, judeţul Hunedoara.

“Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului, din satul Geoagiu-Băi și din aspectele relatate de reclamantă, se pare că aceasta nu l-a mai văzut pe unchiul său, din seara zilei de 21.11.2021 (când bărbatul dispărut, împreună cu  un alt bărbat, s-au deplasat la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde și-au achiziționat țigări și băuturi alcoolice)”, transmite IPJ Hunedoara.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt următoarele: înălțime: 1.65-1.70 m., păr scurt, brunet, mustață neagră, fără semne particulare, cunoscut cu o afecţiune psihiatrică; îmbrăcăminte: geacă de culoare albastră, pantaloni negri, pantofi negri.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională.

Cei care au orice informaţie ce poate duce la găsirea bărbatului, sunt rugaţi să sune la 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Mitropolitul Banatului, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Ştiinţe Agricole

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.