Skip to main content

Bărbat arestat după ce și-a incendiat fosta soție! Femeia a murit ulterior la spital

O femeie de 61 de ani din Timișoara a murit după ce a fost incendiată de partenerul de viață.

Cei doi erau divorțați, însă între timp s-au împăcat. În cursul zilei de luni, în urma unui conflict, cei doi s-au certat, iar bărbatul în vârstă de 62 de ani a turnat benzină pe femeie și i-a dat foc.

Ulterior, tot bărbatul a sunat la 112, iar femeia a fost dusă la spital. Din cauza rănilor suferite, femeia și-a pierdut viața.

Bărbatul nu a recunoscut inițial că este vinovat pentru ce s-a întâmplat, însă ulterior a spus adevărul.

Acesta a fost reținut și arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.