Skip to main content

Alegeri în PSD Timiș! Alfred Simonis, reales președinte

Social democrații timișeni și-au ales azi noua conducere.

La eveniment a participat conducerea PSD de la nivel național. Liderul PSD, Marcel Ciolacu spune că social democrații sunt pregătiți pentru cele patru tururi de alegeri de anul viitor și este încrezător că PSD va câștiga tot.

PSD va câștiga anul viitor, toate cele patru runde de alegeri pentru că am arătat încă o dată că PSD știe să și renunțe la orgoliul propriu, înainte de toate, înainte de a fi PNL-iști, PSD-iști, suntem români. într-un moment dificil al României, după o gestionare nu tocmai fericită a treburilor țării, PSD a decis să se implica în actul de guvernare alături de PNL, partid cu care întotdeauna am fost competitori. Am plecat și eu și domnul președinte Ciucă de la o evidență, de la faptul că românii considerau în proporție de 88% că suntem într-o direcție greșită. Eram în pragul unei crize sociale, crizele economice trec, dar crizele sociale crează evenimente cum a fost cel al revoluției din 89”, a declarat Marcel Ciolacu.

Și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a fost prezent și a vorbit despre spiritul unic Timișoarei sau timișorenilor.

În 2017, oamenii aceștia, mare parte din cei pe care îi vedeți aici, undeva în iunie 2017 erau în curtea PSD Timiș și spuneau că ei nu îs de acord cu ce se întâmplă. De ce vă aduc aminte de acest lucru? Ca să înțelegeți spiritul acestei organizații. Sigur, urmare acelei manifestări din curtea PSD Timiș am fost exclus, alături de mine și alții au luat aceeași cale, mai mult decât atât, timp de 3-4 ani, Timișul a fost trecut la și alții, în ceea ce înseamnă fonduri, primari, sume alocate județului Timiș. Să știți că cine nu înțelege spiritul Timișoarei și cine nu înțelege că-i foarte greu să-i scoți din casă pe timișoreni, dar at când ies, ies pentru idealuri și pentru lucruri la care țin cu adevărat (…) În 2024, PSD Timiș trebuie sa câștige Consiliul Județean Timiș și va face acest lucru. Nu suntem cei mai frumoși, dar am demonstrat ca știm sa facem lucruri”, spune Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Alfred Simonis a fost reales din nou președinte al PSD Timiș, fiind singurul candidat.

Dacă în 1990 Timișoara a fost cel mai dezvoltat municipiu reședință de județ, trebuie să recunoaștem că astăzi nu mai putem spune același lucru. Până de curând Timișoara nu se putea mândri cu niciun obiectiv major de investiții din surse guvernamentale în 33 de ani de democrație. Niciunul! Zero proiecte cu finanțare guvernamentală. Am fost excluși de fiecare dată de la marile proiecte și asta a făcut să crească frustrarea. Timișoara nu cerea și nu cere mai mult decât i se cuvine, Timișoara are evident obligații față de țară, dar are și drepturi și ele trebuie cerute. Bineînțeles că vina este a autorităților locale, dar și a guvernelor care s-au succedat. primari mediocrii, incompetenți, conflictuali, unii chiar narcisiști fără niciun fel de anvergură politică sau influență măcar în partidele lor au făcut ca Timișoara să poată fi ușor dată la o parte atunci când s-au împărțit banii, și asta s-a întâmplat exclusiv cu administrații de dreapta în 33 de ani”, spune Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Echipa de conducere este alcătuită de Alfred Simonis – președinte PSD Timiș, Eugen Dogariu și Adrian Cionca prim-vicepreședinți, iar vicepreședinți sunt: Anton Cristian, Bociu Sabin, Dobra Călin, Dobrean Murari Rovena Violeta Maria, Dumitraș Cornel, Gavriliță Bianca, Sorin ionescu, Lepădat Andra, Mateescu Iaon, Muia Marcel, pau Adrian, Pavel teodor, Popovici Gabriela, Ritivoiu Mihai, Roșu Flavius, Rusu Raiomnd, Ștefănescu Ovidiu, Stoian Gheorghe Marius, Tiuch Cătălin, Țundrea Luminița și Vasiu Stoian.

Printre invitați au fost cei patru rectori ai universităților timișorene, reprezentanți ai Pro România, cu care PSD are protocol, dar și fostul președinte PSD Timiș, Titu Bojin. Acesta a condus filiala între ani 2010 și 2016, iar acum este președintele PUSL Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.