Skip to main content

Banat Girls vrea 3 puncte pe terenul lanternei roșii a Superligii de fotbal feminin!

După două remize în fața unor echipe solide ale Superligii de fotbal feminin, Banat Girls joacă duminică, de la ora 11:00 pe terenul lanternei roșii a Superligii, ACS Târgu Mureș.

Gruparea ardeleană vine după un eșec clar în runda de la mijlocul săptămânii, 7-1 în fața Politehnicii Timișoara. A fost meciul în care Carina Doiban a înscris al doilea gol din această stagiune pentru echipa din Târgu Mureș, ambele reușite ale acestei formații fiind înregistrate în duelurile cu liderul la zi al campionatului.

Echipa timișeană a obținut o remiză în fața lui Csikszereda Miercurea Ciuc, o echipă care a  dominat întâlnirea, însă fetele pregătite de Liviu Ivasuc au blocat bine culoarele spre poartă. Pentru duelul de pe terenul Academiei de Sport Mureșul, pentru timișence revine și Carla Chișe, jucătoare care a primit roșu în întâlnirea de la Cluj și și-a ispășit runda de suspendare la întâlnirea cu Csikszereda. În schimb Bianca Ienovan, Elena Ruvila, Cristina Sucilă, Denisa Marcea și Rebeca Pavel nu vor putea evolua în această întâlnire.

Venim după două meciuri grele în care am demonstrat că indiferent de problemele de lot suntem determinate să ieșim de pe teren cu puncte. Același lucru îl vom face și  duminica aceasta în meciul din deplasare împotriva echipei din Târgu Mureș. Ne urmăm obiectivul și vrem să obținem toate cele 3 puncte” spune Mihaela Cătărău.

Mergem la Târgu Mureș foarte motivate și determinate sa luam cele 3 puncte! Tratăm meciul foarte serios ca și pe toate celelalte și o să intrăm pe teren montate să câștigăm! Ne dorim foarte mult și luptam să ne îndeplinim obiectivul, acela de a intra în play-off!”, spune Laura Desmerean.

Duelul dintre ACS Târgu Mureș și Banat Girls este programat duminică, de la ora 11, și va fi condus de Octavian Ciucanu, din Brașov, ajutat la cele două linii de Raul Cupu, din Făgăraș, și Cosmin Toca, tot din Făgăraș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.