Skip to main content

VIDEO: Vacă salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fosă septică! Misiune dificilă a pompierilor în miez de noapte

Misiune dificilă a pompierilor din vestul țării, noaptea trecută! Aceștia au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei vaci care a ajuns într-o fosă septică.

Animalul a căzut în fosa adâncă de doi metri și a rămas blocat acolo.

Pompierii au fost chemați în jurul orei 2.00, în localitatea Livada din județul Arad. În sprijinul lor au venit și pompierii voluntari, care au adus un utilaj pentru a descoperi fosa.

Misiunea, deși una dificilă, a fost finalizată cu succes, deoarece vaca a fost eliberată.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în această noapte, în jurul orei 02:00 pentru a salva o bovină căzută într-o fosă septică, adâncă de aproximativ 2 metri, în localitatea Livada. Pompierii arădeni au fost sprijiniți de pompierii voluntari ai SVSU Livada, care au adus un utilaj. Astfel, bovina a fost scoasă din fosă în siguranță. La fața locului a fost alocată o autospecială de intervenție cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad”, transmite ISU Arad.

Vaca a fost scoasă în siguranță la suprafață și a fost predată ulterior proprietarilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.