Skip to main content

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Duelul contează pentru etapa a XIII-a, penultima a sezonului regular. Fetele de la Banat Girls vin după cea mai dură înfrângere a acestui campionat, 7-0 pe terenul Gloriei Bistrița, un rezultat care a făcut ca formația să aibă golaveraj negativ înaintea ultimei runde din an și practic a lăsat echipa doar cu șanse teoretice la o prezență în play-off.

Ultimul meci din acest an este un meci care mereu a fost considerat un derby local și are importanța lui, chiar dacă șansele noastre pentru playoff sunt aproape de 0. Incertitudinea din momentul de față care se găsește în atmosfera echipei nu ne ajută prea mult pentru a ne concentra 100% la ceea ce avem de făcut în teren, dar sperăm să jucăm în primul rând cu plăcere și să ne bucurăm de fotbal”, spune înaintea întâlnirii Melisa Șodinca.

Partida este și o șansă pentru Banat Girls de a-și lua revanșa, după eșecul cu 3-1 din tur de la Timișoara. Singura absență certă este a Biancăi Ienovan, care este inca accidentata, iar celelalte jucatoare care au probleme ar putea fi recuperate pana la ora intalnirii.

Ca și echipă trecem printr-o perioadă foarte dificilă, cu multe probleme, suntem dezamăgite pentru ratarea obiectivului, venim și după o înfrângere dureroasă, iar de aceea e mai dificil să găsim o motivație, dar ne respectăm ca și jucătoare și ne dorim să terminăm anul cu capul sus! Știm ca ne așteaptă un meci greu, consider ca nu mai avem nimic de pierdut și o sa ne bucurăm de fotbal!” spune Laura Desmerean.

Duelul dintre Banat Girls și Politehnica Timișoara este programat sâmbătă, de la ora 13, și va fi transmis în direct pe platforma FRF TV.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.