Skip to main content

Imagini de groază, la locul unui accident cumplit! Doi oameni se zbat între viaţă şi moarte, după un impact violent între două maşini

O acţiune de salvare a victimelor unui accident rutier este în plină desfăşurare, la această oră.

Totul s-a petrecut pe raza localităţii Nojorid, din judeţul Bihor, unde două maşini s-au ciocnit violent.

Impactul a fost atât de puternic, încât ambele maşini au fost complet distrusă, iar doi oameni au fost grav răniţi.

Unul dintre ei a fost găsit de echipele de intervenţie în stop cardio-respirator, iar la această oră se fac manevre de resuscitare.

O altă victimă este blocată în maşina distrusă, iar un echipaj de descarcerare încearcă să o scoată pentru a o preda medicilor.

Din fericire, persoana este conştientă, însă are leziuni grave, fiind în cod roşu medical.

„Pompierii militari intervin pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs în Nojorid, eveniment în care sunt implicate, două autoturisme, cu trei persoane. Apelul care sesiza producerea accidentului a fost primit prin Sistemul Unic 112, la ora 17.55, moment în care, pentru salvarea victimelor, ISU Bihor a mobilizat la fața locului, pompierii Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. Una dintre victime a fost încarcerată dar conștientă și se află în cod roșu medical. O altă victimă se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare”, transmite ISU Bihor.

UPDATE:

Din păcate, victima care a fost găsită în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.