Skip to main content

Banat Girls Comloșu Mare începe play-out-ul acasă. Timișencele au de luat o revanșă cu Alexandria

După un eșec drastic la Constanța, Banat Girls Comloșu Mare începe faza a doua a campionatului cu un duel pe teren propriu în fața lui CSM Alexandria.

Banat Girls nu are probleme de lot înaintea întâlnirii și are un avantaj moral în fața oaspetelor, din moment ce a luat 4 puncte din 6 posibile în precedentele partide din acest sezon.

CITEŞTE ŞI: Atac dur al lui Ludovic Orban la adresa lui Nicolae Robu: Un fel de Şoşoacă în pantaloni, care s-a certat şi cu stâlpii de electricitate!

În sezonul regular al campionatului, echipa din Timiş s-a impus cu 2-1 la Alexandria, prin reușitele semnate de Melisa Șodinca, iar pentru formaţia eleormăneană a înscris Carla Chișe, care în trecut a evoluat la Comloşu Mare.

În returul de la Tomnatic, s-a disputat una dintre cele mai frumoase partide ale sezonului, încheiată la egalitate, 3-3.

Pentru Banat Girls au înscris Laura Desmerean, Maria Cortina Alvarez și Nicol Dincă-Vuia, în timp ce pentru Alexandria au punctat Alexandra Nica, de doua ori și Iustina Rezeanu.

Dintre marcatoarele din Timiş în cele doua întâlniri din toamnă, acum din lot mai fac parte Melisa Șodinca și Nicol Dincă-Vuia.

”În ciuda unei înfrângeri dureroase în fața unei echipe puternice, ne pregătim pentru meciurile importante din play-out. Înfrângerea ustură, dar este combustibil pentru revenire. Suntem gata să scapăm de eșec, să ne arătăm vointa și să facem din jocul viitor o demonstratie a rezistenței și a dorinței noastre de succes. E timpul să ne resetam și să arătăm că putem mult mai mult.”, spune Nara da Costa.

”Primul nostru meci împotriva echipei Farul a fost un semnal de alarmă și ne-a arătat că fiecare greșeală va fi pedepsită la acest nivel. Avem un grup bun și cred cu tărie că vom arăta o latură mai bună a noastră duminică și vom concura cu Alexandria. Ei sunt contracandidații noștri directi pentru a rămâne în SuperLigă, așa că nu pot sublinia suficient cât de importante vor fi meciurile împotriva lor. Cu unele ajustări tactice și o mentalitate bună, vom păstra cele 3 puncte acasă în acest weekend!”, spune Laura Vogt.

Duelul dintre Banat Girls și CSM Alexandria este programat duminică, de la ora 15:00, la Tomnatic și va fi condus de o brigadă care îl are la cengtru pe Costin Marinoiu, din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tușe de Alin Revnic și Robert Mereș, ambii din Cluj-Napoca.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.