Skip to main content

Atac dur al lui Ludovic Orban la adresa lui Nicolae Robu: Un fel de Şoşoacă în pantaloni, care s-a certat şi cu stâlpii de electricitate!

Pe plan local, Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP (tabara lui Eugen), se va numi “Timişoara unită” şi are ca obiectiv păstrarea în fruntea oraşului, a actualui primar.

Este un pact împotriva lui Nicolae Robu, singurul candidat care, conform sondajelor de opinie, îl poate învinge de Dominic Fritz, la vot.

CITEŞTE ŞI: Vești bune pentru șoferi! Un drum nou va lega localitățile Șag și Sânmihaiu Român!

De altfel, Fritz anunţă că “Timişoara unită” este deschisă şi altor parteneri care nu îşi doresc ca Robu să revină în funcţia de primar.

“Luăm în serios această încercare. Vom candida cu mai mulţi parteneri, pentru că vrem să mobilizăm toată forţele care se opun acestei întoarceri în trecut, care se opun să mai fim conduşi de o doamnă Aurelian (Rodica Aurelian – n.a), care a fraudat concursuri în Primărie, de un domn Răvăşilă (Florin Răvăşilă – n.a), fost consilier personal al domnului Robu, care a fost trimis în judecată pentru corupţie şi mulţi, mulţi alţii (…) Domnul Robu nu este un senior naiv şi uşor excentric care mai dă, din când în când, 10 goluri, ci este un pericol pentru Timişoara. Este un paravan pentru micii mafioţi care s-au branşat la resursele locale în timpul celor două mandate ale sale şi este un paravan pentru acest nou FSN care încearcă reîntoarcerea la butoanele oraşului, pentru a controla angajările, aşa cum s-a întâmplat în trecut, pentru a controla cine ce terenuri primeşte sau pentru a controla societăţi din subordine”, a declarat astăzi, Dominic Fritz, preşedintele USR Timiş.

Nici Ludovic Orban, fost coleg de partid cu Nicolae Robu, nu vede cu ochi buni candidatura acestuia.

El spune că un primar în funcţie care pierde alegerile, nu ar mai trebui să candideze, pentru că şansele sunt minime.

CITEŞTE ŞI: Continuă campania de plantare la șoseaua ocolitoare din Giarmata! Hai şi tu să dai o mână de ajutor!

De asemenea, Orban susţine că Robu s-a schimbat în rău, în ultima perioadă şi îl aseamănă cu Diana Şoşoacă.

“Când am auzit că Nicolae Robu își dorește să revină la Primărie, nu mi-a venit să cred. Dacă oamenii nu te aleg când ai fost primar, când te-ai certat până și cu stâlpii de electricitate, dacă nu te aleg când ai toată puterea în mână, cum să speri că te vor realege după un mandat care, din punctul meu de vedere, este un mandat de succes al domnului Fritz (…) Nu-l recunosc pe Nicolae Robu. În ultimele lui apariții îmi pare că este un fel de Șoșoacă cu pantaloni, dar lucrul care mă deranjează cel mai tare este că vii să spui că tu candidezi în partea PNL, când de fapt candidezi garantat Ciolacu și Simonis. Este expresia unei perfidii maxime”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei crede că Nicolae Robu îşi doreşte un nou mandat în fruntea Timişoarei doar pentru a demonstra că votul din 2020 a fost greşeală şi pentru a se răzbuna pe cei pe care îi consideră responsabili de înfrângerea lui.

“Nu văd decât dorință de răfuială, de răzbunare, o dorință de a se răfui cu toți care au condus la pierderea rușinoasă a mandatului de primar cu o diferență de aproape 20%. (…) Din păcate, la Robu nu văd decât o poftă imensă de a reveni la Primărie, dar nu pentru a face ceva bun pentru timișoreni”, a mai spus Orban.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.