Skip to main content

Aviz, iubitorilor de pisici! Pot vedea cele mai frumoase exemplare, la cel mai mare show organizat la Timişoara

Sunt jucăușe, drăgălașe, aterizează mereu în picioare și se numără printre cele mai simpatice animale de companie.

Iar acum, acum şansa de a urca pe podimul conccursului de frumuseţe feline, pentru că în acest weekend, la Iulius Town Timişoara are loc WCF International Cat Show!

Astfel, iubitorii de pisici sunt așteptaţi în 25 și 26 martie, între orele 10.00 – 18.00, în zona Atrium să admire 20 de rase:British Longhair, Minuet Longhair, Persană, Highland Fold, Highland Straight, Kurilian Bobtail, Maine Coon, Munchkin Longhair, Siberiana, Bengaleză, British Shorthair, Cornish Rex, Exotic Shorthair, Lykoi, Transylvanian, Albastru de Rusia, Savannah, Scottish Fold, Scottish Straight, Thai, Devon Rex.

CITEŞTE ŞI: Ucigaşul infecţios, care face tot mai multe victime! În Timiş, numărul cazurilor de tuberculoză a scăzut, însă artificial, din cauza pandemiei

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiţionale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare.

În prima parte a fiecărei zile va fi arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea pisicilor selecţionate pentru a participa în finală. Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți, adulți castrați și pui/juniori.

În a doua parte a zilei are loc BEST IN SHOW, în cadrul căruia finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei.

Categorii: persane și exotice, British Longhair, păr semilung, Maine Coon, păr scurt, British Shorthair și Categoria 4 – orientale și siameze.

Juriul este format din:

Eva Kalman ( Ungaria)

Jane Elizabeth Allen ( Marea Britanie)

Kurt Vlach ( Austria)

Martyna Dziemidowicz-Jedrzejowska ( Polonia)

Mary-Lise de Landtsheer ( Belgia)

Mateusz Jedrzejowski ( Polonia)

Svetlana Lalović ( Serbia)

Tomoko Vlach ( Austria)

Accesul publicului la eveniment este gratuit.

CITEŞTE ŞI: FOTO Accident cumplit, în vestul ţării! Un bărbat a murit, iar alte două victime au fost grav rănite! A fost solicitat şi elicopterul SMURD

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.