Skip to main content

Avarie majoră la reţeua de termoficare din Timişoara! Mii de oameni, fără apă caldă şi căldură

Timişorenii din zona Lipovei stau de câteva ore cu caloriferele reci şi fără apă caldă, din cauza unei avarii majore, la reţeaua primă de termoficare.

Problema a apărut la 16:25, iar reprezentanţii Colterm au trimis imediat echipele de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Cele mai bune spectacole ale Teatrului German, într-o mini-stagiune de excepţie! Hai să vezi producţii selecţionate la festivaluri din ţară şi străinătate

Din păcate, situaţia este greu de remediat şi din cauza vremii nefavorabile, iar cei de la societatea de termoficare estimează că vor mai trece câteva ore până când vor putea livra din nou, agent termic.

„Ne aflăm, la momentul de față, în imposibilitatea de a furniza agent termic pentru încălzire și apă caldă de consum la puncte termice din zonă, respectiv la PT 27, 28, 29, 38, 38A, 38B, 39, 40 și 41. Avaria afectează întreg cartierul Lipovei și Ion Ionescu de la Brad. Echipele de intervenție ale Colterm au intervenit de urgență pentru remedierea defecțiunii, însă intervenția este îngreunată de precipitațiile abundente. Estimăm că avaria va fi eliminată în cursul acestei seri, urmând ca abonații din cartierele menționate să beneficieze de încălzire și apă caldă în jurul orei 22.00„, anunţă reprezentanţii Colterm.

   

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.