Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

Autospeciala va fi achiziționată cu bani europeni. Aceasta va fi dotată cu patru tărgi, două din ele se pot transforma, la nevoie, în două banchete a câte trei locuri fiecare.

De asemenea, va avea integrată o suprastructură compartimentată special pentru transportul victimelor cu risc biologic înalt și va avea capacitatea de filtrare și purificare a aerului printr-un sistem de filtroventilație performant.

Consiliul Judetean Timiș a lansat licitația pentru achiziționarea acestei autospeciale. Valoarea contractului este estimată la aproximativ 800.000 de lei.

Firmele interesate pot depune oferte până în data de 29 august.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.