Skip to main content

AUR Timişoara are un nou preşedinte, după demisia lui Ovidiu Szime! Cine este noul şef de filială?

Membrii AUR Timişoara au decis, cu o largă majoritate, cine să îl înlocuiască pe Ovidiu Szime, care şi-a dat demisia şi din funcţia de coordonator al filialei municipale şi din calitatea de membru.

Astfel, noul lider al AUR Timişoara este economistul Cornel Ciobanu, care n urmă cu două săptămâni a fost prezentat drept candidat la Primăria Dumbrăviţa.

Ciobanu este expert contabil şi judiciar şi a ocupat, pentru câţiva ani, funcţia de director economic al Comtim Timioara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Veste de ultimă oră, pentru şoferi! Când vor putea circula pe centura de sud a Timişoarei? Grindeanu acuză administraţia Fritz că pune beţe-n roate proiectului

Vă reamintim că postul de preşedinte AUR Timişoara a rămas vacant în urmă cu două zile, atunci când Ovidiu Szime, unul dintre cei mai vechi membri ai filialei şi-a dat demisia din partid, pe motiv că democraţia şi libertatea de exprimare nu sunt respectate în organizaţie.

„Dragi prieteni, am decis să-mi dau demisia din poziția de președinte AUR Timișoara și să părăsesc partidul AUR, deoarece principiile de bază și statutul acestuia nu sunt respectate. Democrația și libertatea de exprimare în interiorul unui partid, trebuie să primeze”, scria miercuri, Ovidiu Szime, pe facebook.

Pe de altă parte, liderii AUR de la nivel judeţean spun că Szime a plecat din partid pentru că nu a vrut să participe la protestul de miercuri seara, atunci când membrii de partid au pichetat sediul PSD.

Ovidiu Szime a fost căsători cu fiica lui Pavel Kasai, unul dintre cei mai vechi social-democraţi din judeţul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Handbaliștii timișoreni joacă duminică, la Cluj-Napoca împotriva Universității! Meciul contează în etapa a XVI-a a Ligii Naționale

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.