Skip to main content

AUR și-a desemnat candidații! Ilie Sârbu și Adrian Iacob intră oficial în cursa pentru Primăria Timișoara, respectiv CJ Timiș!

Ilie Vasile Sîrbu va candida din partea AUR, pentru funcția de primar al municipiului Timișoara, iar Adrian Iacob pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

„Au trecut 34 de ani de când timișorenii au restabilit ordinea firească a drumului libertății poporului român prin transformarea străzilor orașului lor într-un câmp de luptă. Timișorenii curajoși, vii sau adormiți întru Domnul, au făcut ca să trăim într-un oraș sfințit cu sângele lor. Eu voi ține cont de sacrificiul lor. Națiunile care au pierdut șirul obiceiurilor părintești sunt națiuni fără rădăcină, nestatornice, nici cal, nici măgar. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care doresc să mă dedic acestui oraș, implicându-mă în politică, alături de AUR”, a declarat Ilie Sîrbu, odată cu intrarea în Alianța pentru Unirea Romanilor Timiș.

Fotojurnalist, activist în Asociaţia Salvaţi Patrimoniul Timişoarei şi fost consilier personal al viceprimarului liberal Cosmin Tabără, Sîrbu este pentru prima dată membru într-un partid politic.

Însă, nu este prima dată când Ilie Vasile Sîrbu încearcă să ajungă primar al Timișoarei. În 2020 a candidat pentru această funcție din postura de independent. Acum Sîrbu s-a alăturat partidului AUR, care îi va susține candidatura.

Iar, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Alianța pentru Unirea Românilor l-a desemnat ca și candidat pe Adrian Iacob, un tânăr atreprenor.

Iacob s-a alaturat echipei AUR Timiș în urmă cu un an, devenind coordonator al partidului în localitatea Liebling, din județul Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.