Skip to main content

El este îngerul îmbrăcat în uniformă de polițist! A devenit erou, chiar de ziua fiului său, după ce a salvat viața unui bărbat

Tragedie evitată în ultimul moment de un poliţist timișean care se afla la locul potrivit, în momentul potrivit.

Daniel își ducea copilul la școală, în momentul în care a văzut un bărbat ce căzuse ca secerat la pământ.

Acesta nu a stat pe gânduri când a văzut bărbatul leșinat și a sărit în sprijin, acordându-i primul ajutor, întrucât la puțin timp după ce a căzut, a observat că nu mai respira.

În același timp, a cerut ajutorul altor persoane pentru a anunța echipajele de salvare.

După ce polițistul l-a resuscitat, bărbatul și-a revenit, însă, înainte să sosească echipajul medical, acesta și-a pierdut, din nou, cunoștința. Din fericire, Daniel a acționat rapid, aplicându-i din nou manevre de resuscitare. Victima a fost preluată ulterior de echipajul de ambulanță și transportată la spital.

„După toată această situație, mi-am dat seama cu adevărat ce s-a întâmplat și dacă nu aș fi urmat cursurile de prim-ajutor nu aș fi știut ce să fac într-o astfel de situație. De la persoanele care s-au strâns în jurul nostru am aflat că bărbatul tocmai și-a dus copilul la școală. Sunt împăcat sufletește să știu că am ajutat un tată care va fi bucuros să-și revadă copilul”, a relatat Daniel.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.